A opět žampiony

Jelikož nás již brzy čeká silvestrovský večer, je nejvyšší čas pomýšlet na originální a chutné menu. Na silvestra bývá jídelníček o poznání pestřejší než při jeho slavnostním předchůdci o týden dříve. Zde se fantazii meze nekladou, záleží jen na nás, co si z bohaté nabídky letáku Albert pro tento rok vybereme. A mohou to být opět žampiony v jiné úpravě, společně s vejci, lučinou, sýrem, sýrem a čerstvými špenátovými listy si snadno a rychle připravíme portugalské chlebíčky.

Švestky na slano?

Ano! Možná si při slově švestky představíte jen švestkový drobenkový koláč či švestkové tvarohové knedlíky, kteréžto pochutiny jsou bezpochyby velmi chutné a oblíbené. Nicméně, přinášíme Vám tip na perfektní a neobvyklou úpravu švestek, tentokrát sušených. Jako u všeho geniálního, i zde je klíčem k úspěchu naprostá jednoduchost. A budou to švestky zabalené v plátku slaniny a poté pečené v troubě. Až si budete v letáku Albert zaškrtávat suroviny na tento nákup, připište si rovnou poznámku – vše dvojnásob.

A opět žampiony
Ohodnoťte příspěvek